Szukaj w:
.

 Zobacz Temat

Strona Główna Forum | Przedszkole - uczę się o... | HTML, CSS, JS, PHP, MySql
#129440 18.03.2017 19:06:47 - Brak stylów po load()
Avatar Użytkownika
Ostrzeżeń: 1
Postów: 135
Post napisano: 18.03.2017 19:06:47
Cześć Wszystkim,
wiążę się z następującym problemem.

Używając funkcji load w JQ wczytuję do diva plik.php.

Jednak wczytany plik nie do końca jest "stylowany" jak chcę.
Zdjęcia są zakrywane tekstem.

pomimo ustawienia:
[code]#id img.klasa
{
 float: left ;
 display : block ;
}

Po przeładowaniu/wczytaniu strony działa poprawnie.
Chyba styl główny nie łapie wszystkich wczytywanych elementów...bardzo dziwne

przykład w załączniku


KrissM dodał/a następującą grafikę:

Wyślij Prywatną Wiadomość


Szybka Odpowiedź


Musisz się zalogować by móc zamieszczać posty w tym temacie.